fbpx

Spil, hygge & gavekort

Med Pointvoucher og få adgang til en verden af sjove spil og fantastiske rewards. Tilmeld dig gratis eller prøv Premium for 49 kr/mnd, og få et velkomstgavekort på 100 kr fra Matas, Magasin eller Jysk. 

Der er ingen binding og du kan  altid afmelde dig. Velkomsttilbuddet gælder kun for dem der ikke har prøvet premium før. Vilkår for tilmelding

Sådan virker det

Pointvoucher Premium is the ultimate way to #RewardYourself!
Membership gives you access to even more games, exclusive rewards and prize draws!

Opret en Gratis Bruger

Sign up and purchase a monthly Premium plan for £2.99.

Spil og Optjen Point

Receive 150,000 points to use on gift cards worth £10.

#RewardYourself

Play games to earn even more exclusive rewards, take part in the weekly prize draws and redeem more gift cards!

Sådan virker det

Opret en gratis bruger
Eller tilmeld dig Premium for 49 kr / måned og få en velkomstgave til en værdi på 100 kr.

Spil og optjen point
Brug point i vores reward shop på gavekort, giveaways mm.

Forkæl dig selv​
Bliv en del af vores hyggelige fællesskab, og optjen rewards fra brands som Matas, Magasin, Jysk mf.

Hvad siger brugerne?​

Ofte stillede spørgsmål

Vi er på en mission, hvor vi vil forkæle dig, med rewards og fantastiske præmier, for alt den tid du bruger på ting du allerede gør – f.eks. at spille spil, men snart også andre ting.

Vi er et dansk 🇩🇰  startup, der i bedste Løvernes Hule stil, drømmer om at bygge en service som folk elsker.  Vi arbejder internationalt og er udkommet i UK og US. Vores base er på Spaces i Carlsbergbyen på Vesterbro i København, men vores team er spredt udover hele verden

Måske kender du os allerede, hvis du engang har spillet nogle af Far til 14 spillene som Bilka udgav mellem 2016 og 2019. Der er sket meget siden, og vi tilbyder nu mange flere spil og mange flere rewards gennem vores nye medlemsklub. Konceptet er dog stadig det samme. Optjen rewards for den tid du bruger på at spille.

Hvis du gerne vil vide mere om os, så følg os på Facebook, Instagram eller Twitter og få nyheder om rewards, gavekort og meget mere.

Du er også velkommen til at besøge vores “behind the scenes” instagram profil, hvor vi ind imellem deler lidt billeder, og du er selvfølgelig altid velkommen til kontakte vores support.

Start med at oprette en gratis konto eller tilmeld dig Premium for 49 kr / måned. Alt afhængig af hvad du vælger, modtager du en pulje point, som du kan bruge på rewards i vores reward shop. Herefter kan du hygge dig med at spille spil, optjene flere point og indløse flere rewards, deltage i lodtrækninger om giveaways mm. Der bliver løbende tilføjet nye rewards, så der er altid en grund til at komme tilbage os se, hvad vi har på hylderne. 

Det gør det måske, men det er det altså ikke. Vi har gennem 5 år fået mere en 500,000 brugere til at registrere sig til Pointvoucher, der er blevet indløst mere end 900,000 rewards, og der er blevet udgivet mere end 500 spil på vores platform. 

For nylig oprettede vi en Trustpilot konto, som du er velkommen til at besøge, hvis du vil høre hvad andre medlemmer siger. Og du er selvfølgelig også velkommen til at give os et review, hvis du vil 🙂  

Som Pointvoucher Premium bruger, får du adgang til langt bedre rewards, eksklusive spil uden reklamer og andre fordele der gør dit Pointvoucher medlemsskab meget sjovere. Det koster 49 kr per måned og er uden binding. Er Pointvoucher Premium noget for dig, kan du tilmelde dig et 6 eller 12 måneders abonnement og spare op til 50%. 

Når du spiller tjener du point, og point kan efterfølgende bruges på rewards i vores reward shop. Der er både gavekort, gode tilbud med store rabatter og præmier du kan vinde. Vi prøver altid at have et godt sortiment med kendte brands, og mindre kendte, som du helt sikkert skal prøve. Vores tilbud er altid eksklusive og lavet direkte med de brands vi arbejder sammen med, så det er ikke noget du finder andre steder. Der er løbende udskiftning, så der er altid en grund til at komme tilbage og se, om der er noget nyt på hylderne. 

Du kan altid skrive til vores support uanset, om du har brug for hjælp, kommentarer, ideer eller blot har lyst til at sige hej. Vi gør hvad vi kan for at vende tilbage hurtigst muligt indenfor normal arbejdstid. Skriv til:
support@pointvoucher.com.

Vores tilbud, hvor du f.eks. får en rabat modtager du med det samme, og du kan altid finde din kode under Min Konto. Premium gavekort bliver tilsendt indenfor 7 dage.

Ja og nej. På nuværende tidspunkt har vi ikke en app som du kan downloade i AppStore eller på Google Play. Men du kan tilføje Pointvoucher til din hjemmeskærm og derved få følelsen af at have en app. Dette gøres ved følgende:

iOS (iPhone)

 • Åben Safari browseren på din iPhone.
 • Gå til Pointvoucher.com
 • Klik på “firkanten med pil op” i den nederste menubar i din browser
 • Scroll indtil du ser menupunktet “tilføj til hjemmeskærm” eller “home screen”
 • Klik ok. 
 • Du finder nu Pointvoucher på din iPhone’s hjemmeskærm.

Android

 • Åben Google Chrome på din smartphone.
 • Gå til Pointvoucher.com
 • Klik på de 3 prikker i browserens menu, og klik herefter på “tilføj til hjemmeskræm ” eller ”home 
 • screen”
 • Klik ok.
 • Du finder nu Pointvoucher på din Android Smartphone

På vores spilside finder du derudover også en række app spil, som har Pointvoucher implementeret, og der kommer løbende nye til. 

Spil 500+ Hyggelige Online Spil

Mix og match, hyg dig med ordspil, befri prinsesser, flygt fra monstre og meget mere.

Rigtige Rewards Fra Rigtige Brands

Vi bringer dig tættere på brands du allerede kender, og giver dig unikke oplevelser fra dem du endnu ikke gør, men helt sikkert burde.

Premium medlemsskaber

12 måneder

For dem der vil spare 50%
kr 25 per måned
 • 450,000 points ved tilmelding.
Mest Værdi

6 måneder

For dem der vil spare 33%
kr 33 per måned
 • 250,000 points ved tilmelding.

1 måned

For dem der vil prøve premium
kr 49 per måned
 • 150,000 points ved tilmelding.

Følg os og få nyheder

Share Pointvoucher With Friends

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Er du klar til at forkæle dig selv?

Bliv premium medlem nu og få et 100 kr gavekort fra Matas, Magasin eller Jysk.